„Adoptă un tânăr fermier” începe oficial la târgul Agromalim

 

 

 

 

 

 

Stimate membru,

 

Asociația Aberdeen Angus Romania organizează o serie de evenimente inedite, în premieră în România, care vor avea loc în cadrul Târgului internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje AGROMALIM Arad.

Aici regășiți invitația gratuită la târgul Agromalim.

 

În cadrul acestui târg vor avea loc trei evenimente la care vă invităm să participați:

 

 • simpozionul “Managementul fermelor de creștere a bovinelor de carne”, care va avea loc în data de 15 septembrie orele 11:00

 

 • la finalul simpozionului va avea loc prezentarea oficială a programului informatic BIDAA – Bază Informatică de Date Aberdeen Angus” dedicat fermierilor români, pe care să putem să îl folosim cât mai eficient, cu tehnologie modernă pentru a ne atinge obiectivele de performanță și ameliorare al rasei Aberdeen Angus în România.

 

 • proiectul “Adoptă un tânăr fermier”,  care are ca obiectiv sprijinirea tinerilor crescători de bovine din rasa Aberdeen Angus din România. Evenimentul va avea loc în data de 15 septembrie orele 13:30.

 

Vă aducem la cunoștiință că toți tinerii fermieri crescători de taurine din rasa Aberdeen Angus din Romania au avut dreptul să participe dacă au respectat condițiile de înscriere. În cele din urmă au fost selectați pe baza criteriilor de performanță, câte un femier de pe fiecare traseu C.O.P.,  după cum urmează:

 

 • traseul roșu – Transilvania – a fost selectat domnul Ile Sebastian
 • traseul galben – Moldova , Dobrogea – a fost selectată doamna Bârsan Monica
 • traseul albastru – Banat, Oltenia – a fost selectată domna Truțan Ionela.

 

Prin această adresă vă invităm să participați alături de noi la aceste evenimente inedite.

 

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

2 thoughts on “„Adoptă un tânăr fermier” începe oficial la târgul Agromalim

 1. EditTime remaining: 2:59
  Your comment is awaiting moderation.
  Buna ziua, ma numesc Nemes Nicu momentan sunt in Germania lucrez in constructi, dar am un proiect sa fac o crescatorie de vaci angus aberndus, detin 3ha pasune in prahova si mai inchiriez 9ha cat mar costa 5 vitele angus aberndus si ce imi recomand ati?

  • Ziua bună, contacți-ne pe numărul de telefon 0799889959 intre orele 8 – 16 de luni până vineri și vă putem oferi mai multe informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.