Agraria Farmgenetic – evenimentul zilei – Asociația Aberdeen Angus Romania: „Angus din România, pentru întreaga Europă”

Asociația Aberdeen Angus Romania vă invită să participați în data de 22.04.2016, la ora 10:30  –  în cadrul târgului Agraria, de la Jucu/Cluj – la  evenimentul „Angus din România, pentru întreaga Europă”. Tema evenimentului este bovina de carne Angus: „Soluții pentru fermierii români. Genetică: reproducție, îngrășare și carne de vită de calitate”.

 

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a 3 ore în care vor avea loc discursuri, prezentări de specialitate, show de bovine de carne, prezentări bovine Angus în ring, realizări de cântăriri și bonitări, informații despre Controlul Oficial al Producției, Registru Genealogic, despre cum putem avea o fermă de bovine de carne de succes și sfaturi pentru fermieri cum să își aleagă un taur cu calități de reproducător deosebite.

 

Iar pentru iubitorii de bovine de carne avem un concurs – cine știe să aprecieze greutatea taurului Angus finisat pentru abatorizare – una din vedetele show-ului de bovine – va primi o supriză din partea organizatorului și a partenerilor.

 

Pentru mai multe detalii despre acest eveniment www.aberdeenangus.ro sau +40 269 256 562.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.