24 thoughts on “Reportaj conferinta ferma de carne – Agroinfo.ro

 1. mar interesa 20 de vitele la4 . 5 sute de kg pentru reproducere

  • Buna ziua,

   Asociatia nu vinde bovine de reproductie, dar avem membrii care vand bovine Angus rasa pura cu Pedigree. O sa va raspund pe privat ca sa va pun in legatura cu dansii.

 2. Doresc sa cumpar 25 de juninci gestante, cu pedigree si certificat de origine pentru infiintarea unei ferme de vaci angus in judetul Bihor.

 3. buna seara as dori sa cumpar si eu 4 juninci as dori sa stiu ce pret au si pe cineva care vinde din zona salaj va multumesc

  • buna ziua vr si eu sa cumpar 9 junici gestante rasa pura cu pedigree.ma puteti ajuta va multumesc

   • Buna ziua,

    Asociatia nu vinde animale de reproductie din rasa Angus. Va rugam sa ne contactati telefonic pentru a va putea face recomandari.

    Cu stima

 4. Bună ziua . As dorii sa compare 4 juninci gestante, de unde as pure a sa le compare si la ce pre to mentioned ca locuiiesc in judetul gorj . a multumesc.

  • Asociatia nu vine bovine de reproductie rasa Angus dar putem sa va facem recomandari. Va rugam sa ne contactati telefonic.

 5. Buna ziua, as dori sa cumpar 4 juninci cu pedigri din zona Sibiului

  • Asociatia nu vine bovine de reproductie rasa Angus dar putem sa va facem recomandari. Va rugam sa ne contactati telefonic.

 6. as dori si eu sa cumpar vitele sau juninci gestante angus cu pedigree si certificat de origine!!

  • Asociatia nu vine bovine de reproductie rasa Angus dar putem sa va facem recomandari

 7. Bunaziua caut sa cumpar 10 junici gestante injudetul iasi si la ce pret ajung toate astept raspuns

  • Buna ziua,

   Noi ca si Asociatie nu vindem bovine de reproductie dar va putem recomanda alti membrii. Va rugam sa ne contactati telefonic pentru a putea discuta mai multe detalii sau lasa-ti-ne numarul dvs de telefon.

   Va multumesc

 8. ma intereseaza vitele angus de 3-4 luni cu documente

  • O sa va contactam pe mail in cel mai mult scurt timp pentru a va putea oferii informatiile cerute. Va multumim.

 9. Buna ziua,

  Sunt din Caransebes, Caras-Severin.
  In comuna Bucosnita detin 6 hectare de pasune/pomi fructiferi, si cu multe posibilitati de achizitionare/concesionare teren si pasune.Si de achizitonare de fan pe viitor. Mi-as dorii sa fac o ferma de de la zero, sa zicem cu un numar de 5-10 bucati vitele/vacute Angus. Daca puteti sa imi recomandati o firma cu care as putea colabora incat sa ma ajute cu acest proiect al meu. Va rog daca se poate sa imi trimiteti informatii pe email sau telefonic la numarul 0741675668. Eventual daca aveti cunostinte de fonduri europene pentru aceste animale.
  Va multumesc anticipat.
  Cu respect
  Marius Mimis

  • O sa va contactam telefonic pentru a va oferi mai multe informatii. Va multumesc.

 10. Sunt interesat in achizitionarea acestei rase cu Pedigree pentru popularea unei micro ferme, m-ar interesa daca este vre-un distribuitor in zona Vaslui, Husi, imi puteti da un raspuns prin mail.
  Va multumesc

  • Asociatia nu vinde bovine de reproductie rasa dar putem sa va recomandam firme care vand animale de reproductie rasa Angus. Va rugam sa ne contactati telefonic pentru a va da mai multe detalii. Va multumim

 11. Buna ziua!Am achizitionat 7 vaci din rasa angus aduse din Belgia si fara pedigree.Am doar certificatul intracomunitar si pasapoartele.Exista vreo solutie sa pot obtine pedigree?

  • Din pacate nu exista nici o solutie pentru a obtine Pedigree-ul doar daca cereti acest lucru direct din tara din care ati achizitionat animalele. Ei sunt singurii care ar putea emite aceste certificate in cazul in care exsita, pentru ca sunt foarte mari sanse ca dvs sa fi achizitionat bovine de productie si nu de reproductie. Si la test ADN este important sa stiti profilul ADN al parintilor.

 12. Buna ziua . sanr interesata de 10 buvati juninci de angus cu pedigree , daca puteti sa ma puneti in legatura cu cineva din zona apropiata Bihorului.

  • Asociatia nu vinde bovine de reproductie rasa Angus dar putem sa va recomandam firme care vand animale de reproductie rasa Angus. Va rugam sa ne contactati telefonic pentru a va da mai multe detalii. Va multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.