Asociația Aberdeen Angus Romania

Asociația Aberdeen Angus Romania este o organizație prosperă care oferă soluții pentru fermierii crescători de taurine din rasa Aberdeen Angus din România, având ca scop consolidarea și promovarea avantajelor acestei rase. Cu peste 120.000 de taurine Aberdeen Angus,  suntem cea mai mare asociație din România specializată pentru producția de carne de bovine.

Asociația Aberdeen Angus România este structurată pe două departamente, Controlul Performanței Producției de Carne și Registrul Genealogic.

 

Unul din motto-urile după care ne ghidăm este „Genetică superioară, înseamnă performanță și progres” iar prin aceasta ne propunem ameliorarea și perfecționarea rasei Aberdeen Angus pentru ca pe viitor creșterea acestei rase să devină cât mai populară în țara noastră și exemplarele membrilor noștri să fie recunoscute la nivel mondial.

 

Asociația își propune să promoveze rasa Aberdeen Angus atât în fermele de reproducție cât și în fermele comerciale de carne de vită, să asigure integritatea acestei rase la nivel național cât și mondial.