Anunțuri

Intermediem vânzarea de tauri, viţele şi juninci rasa ANGUS

Vă putem ajuta să achiziționați tauri, viţele şi juninci rasa ANGUS cu certificat de origine. Vă putem oferii consultanță în vederea selecției bovinelor și a determinării geneticii acestora.

 

Intermediem achiziţionarea de viţei Angus sau metişi de Angus cu Bălțată Românească

Dacă aveți de vânzare viței ANGUS sau metişi de Angus cu alte rase, vă putem ajuta să găsiți cel mai bun cumpărător. Pentru această rasă vânzarea se pretează cel mai bine pentru viței cu o greutate cuprinsă între 200 și 400 kg.

 

Indermediem vânzarea de material seminal ANGUS

Vă putem ajuta să achiziționați material seminal Angus care provine din tauri campioni. Pentru a vedea detalii despre taurii de la care provin acest material seminal accesați următorul link.

 

Intermediem vânzarea de sare minerală necesară bovinelor ANGUS

Vă putem ajuta să achiziționați sare minerală necesară bovinelor Angus. Sarea cu minerale este vitală pentru bovine, este foarte importantă pentru dezvoltarea viţeilor şi pentru reproducţie. Sarea minerala nu trebuie să lipsească din furajarea acestor, aceasta fiind administrată ad libidum.  Un deficit al acesteia poate afecta sănătatea bovinelor cât şi reproducţia acestora, efectele asupra sănătăţii sunt bolile şi paraziţi, dar şi stresul.

 

Intermediem vânzarea de dotări tehnice speciale pentru ferma ANGUS

Vă putem ajuta să achiziționați următoarele dotări tehnice ferma Angus:

  • Sistem complet aparat pentru gard electric (Aparat, Panou solar și Baterie pentru gard electric, Fir electric, Accesorii pentru gard electric, Stâlp gard electric)
  • Boxe de contenție
  • Sisteme de cântărire a animalelor
  • Sisteme de adăpare
  • Hrănitori