12.11.2021 – Data limită de transmitere a anexelor la contractele de COP și RG

 

Stimați  membri ai Asociației Aberdeen Angus România,

 

Având în vedere modificările survenite în efectivul de animale din exploatațiile dumneavoastră s-au transmis pe e-mail, Anexa la Contractul privind serviciul de întocmire și menținere a Registrului Genealogic al rasei Aberdeen Angus și la Contractul pentru Controlul Oficial al Performanțelor pentru producția de carne, precum și declarația pe propria răspundere că sunteți / nu sunteți plătitori de TVA.

 

Avem rugămintea de a ne retransmite toate documentele semnate și ștampilate (după caz).

Numărul de animale din documentul transmis pe e-mail este completat conform programului informatic “BIDAA – Baza Informatică de Date Aberdeen Angus”, pe baza documentelor transmise de către dumneavoastră.

Facturile aferente anului 2022 vor fi emise pe baza acestei anexe.

 

Conform legislatiei în vigoare se va întocmi lista beneficiarilor pentru serviciile prevăzute la art.7 alin. 2 conform HG. Nr.1179 din 30.12.2014 cu modificările și completările ulterioare, necesară decontării de la APIA pentru anul 2022 a serviciilor de R.G. în proporție de 100 % și pentru serviciile de C.O.P. în proporție de 70% pentru rasă curată.

 

Persoanele fizice sau juridice care în anul precedent nu au transmis la timp documentele solicitate de către Asociația Aberdeen Angus România nu vor beneficia de acest sprijin, achitând integral contravaloarea tuturor serviciilor.

Această anexă trebuie trimisă până cel târziu la data de 12.11.2021, completată, semnată și ștampilată (după caz) pe adresa de mail: office@aberdeenangus.ro.

În cazul în care nu se respectă acest termen va trebui să plătiți integral facturile aferente serviciilor de C.O.P. și R.G.

Aberdeen Angus folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.

Află mai multe