1a licitație de bovine de Angus din România – în premieră la Agraria 2017

Descoperă calitățile rasei Aberdeen Angus de la fermă la farfurie

 

În urma succesului avut anul trecut cu evenimentul “Angus din România, pentru întreaga Europă” din cadrul celui mai important târg de zootehnie din România Agraria, Asociația Aberdeen Angus Romania a decis ca anul acesta să organizeze în parteneriat cu DLG Intermarketing un eveniment și mai spectaculos din toate punctele de vedere.

 

Noutatea este faptul că în fiecare zi de pe parcursul târgului desfașurat în perioada 6 – 9 aprilie 2017, venim cu cu ceva deosebit atât în întâmpinarea iubitorilor de carne de vită cât și a celor care vor să își dezvolte o afacere cu bovine de carne Angus.

 

Sâmbătă va fi ziua ANGUS, zi în care veți fi plăcut surprinși cu un incendiar show culinar cu preparate exclusive din carne de vită Angus și va culmina cu un moment inedit pentru România și anume: 1a licitație de bovine de carne din România în cadrul căreia veți avea posibilitatea să vedeți și să licitați cele mai valoroase exemplare din rasa Angus de pe teritoriul României.

 

Așadar, în cadrul Agraria 2017, Asociația Aberdeen Angus Romania vă promite o serie de evenimente  care îi vor surprinde și pe cei mai pretențioși vizitatori ai târgului.