Adunarea Generală a Asociației Aberdeen Angus România

 

Cea de a 2-a Adunarea Generală a  “Asociației  Aberdeen Angus Romania“ din data de     11 Martie 2016 de la Sibiu, a fost un prilej de întalnire între fermierii din cadrul Asociației cât și pentru prezentarea sau dezbaterea diverselor subiecte supuse atenției de către echipa executivă cât și de membrii prezenți.

 

A fost prezentat consiliul director și echipa executivă care asigură buna desfășurare a activităților legate de Controlul Oficial al Performanțelor, Registrul Genealogic și de evidența efectivului de animale înscrise în asociație.

Raportul financiar cu toate detaliile aferente a anului 2015 și proiectul de buget pentru anul 2016, au constituit teme de interes pentru onorata audiență.

Acreditarea asociației pentru conducerea Registrul Genealogic al rasei Aberdeen Angus în România, a fost apreciată pozitiv de către membrii asociației. Cu această ocazie a fost prezentat regulamentul, procedura, modul de organizare a acestei activități și importanța Registrului Genealogic pentru îmbunătățirea pe termen lung a rasei Angus în țara noastră.

În cadrul ședinței s-au discutat detaliat diferite teme de interes pentru fermieri cum ar fi probleme legislative, de organizare internă, proceduri de transmitere și gestionare a datelor și nu în ultimul rând proiectele pentru reprezentarea asociației în cadrul celor mai importante târguri și expoziții din țară și din străinătate ca de exemplu Agraria 2016 de la Cluj și Indagra 2016 de la București respectiv invitația de participare pentru membrii asociației noastre la licitația de taurine din rasa Aberdeen Angus în Germania

 

În concluzie această Adunare Generală a “Asociației Aberdeen Angus România” a avut ca scop reîntrunirea fermierilor din toate colțurile țării membrii ai Asociației, prezentarea realizărilor și a obiectivelor, prezentarea noilor reglementări, proceduri dar și găsirea comună a unor soluții viabile de rezolvare a diferitelor întâmpinări a fermierilor.

 

IMG-20160318-WA0004 IMG-20160318-WA0001 IMAG1225 IMAG1222

Aberdeen Angus folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.

Află mai multe