Asociația Aberdeen Angus Romania – Acreditată pentru Registrul Genealogic la Rasa Angus

Acreditare RG 

Agenția Națională pentru zootehnie “Prof.dr.G.K.Constantinescu” a înmânat ieri 23.11.2015, Asociației Aberdeen Angus Romania, acreditarea pentru conducerea Registrului Genealogic la rasa Aberdeen Angus în conformitate cu legislația în vigoare.

Considerăm obținerea acreditării pentru conducerea Registrului Genealogic la rasa Aberdeen Angus o răsplată a muncii susținute din partea executivului asociației împreună cu sprijinul real al membrilor Consiliului Director.

 

Importanța și consecințele obținerii acreditării aduc cu sine conștientizarea răspunderii de care trebuie să dăm dovada atât la nivel de executiv al Asociației dar și la nivel de membri din cadrul Asociației în vederea desfășurării activității în condițiile prevăzute de lege.

Conducerea Registrului Genealogic, presupune respectarea cu strictețe a tuturor normelor legislative referitoare la subiect cât și a Programului de Ameliorare, a Normei tehnice și a Regulamentului de Organizare a Registrului Genealogic pentru rasa Aberdeen Angus în România și nu în ultimul rând a Regulamentului de Ordine Interioară al Asociației Aberdeen Angus.

Toate aceste documente vor fi puse la dispoziția tuturor membrilor Asociației noastre în cel mai scurt timp pentru informare și luare la cunoștiință.

Aberdeen Angus folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.

Află mai multe