Asociația Aberdeen Angus Romania vă așteaptă la Indagra

Asociația Aberdeen Angus vă invită la unele din cele mai importante târguri de agricultură din țară INDAGRA și CARNEXPO.

 

Târgurile vor începe miercuri 28 octombrie 2015 până duminică în 01 noiembrie, la Centrul Expozițional Romexpo, București. Vizitarea târgului se va face între orele 10 și 18 în fiecare zi exceptând duminica când se va închide la ora 16.

 

Pe toată perioada târgului în cortul destinat bovinelor de carne Asociația Aberdeen Angus Romania va fi prezentă alături de câțiva membri din Asociație care vor expune tauri Angus de reproducție, vaci și viței Angus și 2 boi finisați pentru abatorizare.

 

Anul acesta Asociația va fi prezentă la târg cu cântarul nostru cu care realizăm COP-ul în fiecare zi și va efectua zilnic cântăriri demonstrative și bonitări la bovinele Angus prezente la târg pentru a evidenția atât importanța realizării controlului oficial al producției cât și programul de ameliorare al rasei Angus în România.

 

Totodată Asociația Aberdeen Angus Romania va vorbi despre realizările și strategiile noastre cât și despre importanța realizării controlului oficial al producției, în cadrul conferinței din data de 31.10. între orele 10 și 12 la Sala Nicolae Titulescu din cadrul complexului expozițional.

 

Vă așteptăm să ne căutați la târg,în zona Pl12, cort 4 pentru a purta discuții referitoare la subiect.

Pentru detalii despre eveniment ne puteți oricând contacta la numărul de telefon: +40 269 256 562 sau pe adresa de mail office@aberdeenangus.ro .

 

harta

Aberdeen Angus folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.

Află mai multe