Asociația Angus SRL – prima fermă de colectare a taurinelor Aberdeen Angus

Asociația Angus SRL – Prima fermă de colectare a taurinelor din rasa Aberdeen Angus destinate îngrășării și reproducției

Asociația Aberdeen Angus România are un nou departament care are drept obiectiv activitatea comercială prin colectarea taurinelor de îngrășare și de reproducție din rasa Aberdeen Angus și metis cu rasa Aberdeen Angus de la toți membrii asociației.
În 09.04.2022 a avut loc inaugurarea fermei de colectare Aberdeen Angus din localitatea Fântânele, județul Mureș.

Condiții financiare: pentru fiecare categorie de bovine (greutate, sex, rasă) asociația garantează un preț de la care va începe vânzarea animalelor. Licitația, vânzarea se va face pe boxă, pe grup (greutate, sex, rasă) sau pe cap de animal.

Comisionul asociației: 3 % de la vânzător și 3 % de la cumpărător (costuri de funcționare al departamentului comercial, angajați, utilități, furaje, tratamente sanitar veterinare, etc.)
Cântărire: bovinele vor fi cântărite la intrarea în ferma de colectare, fermierul poate participa la cântărire sau se poate trimite fermierului pe e-mail printscreen cu crotaliul și greutatea animalului, toată această procedură fiind filmată (aceasta este greutatea folosită pentru vânzare).

Transport: fermierul le poate transporta singur sau le putem transporta cu camionul asociației.

Dacă aveți întrebări sau bovine Aberdeen Angus destinate îngrășării și reproducției de vânzare, avem rugămintea să ne contactați la numărul de telefon 0770/645750 sau pe adresa de e-mail: asociatia.angus.srl@aberdeenangus.ro.