Atenție! Deconturi 2019 rasă curată Aberdeen Angus – obligatoriu trebuie trimis actul adițional completat până în 30.11.2018

DEPUNERE LISTA BENEFICIARILOR A.P.I.A. – RASĂ CURATĂ ABERDEEN ANGUS

 

Pentru a putea întocmi lista beneficiarilor la A.P.I.A., pentru serviciile prevăzute la art.7, alin.2 conform H.G. 1179 / 2014 trebuie completat actul aditional primit de către fiecare membru al Asociației Aberdeen Angus Romania și trimis până cel târziu în 30.11.2018.

 

Reamintim că vor fi depuși pe lista beneficiarilor toți membrii Asociației Aberdeen Angus Romania care îndeplinesc următoarele condiții:

 

  • Dețin minim 10 taurine din rasă curată Aberdeen Angus
  • Pentru persoane fizice trebuie atestat de producător valabil pe toată perioada contractuală
  • Pentru persoane juridice : trebuie să nu se afle în dificultate financiară conform legi 346/14 iulie 2004, sau să aibă activitate economică în ultimii 2 ani, să trimită declarațiile TIP primite (declarație TVA, declarație dificultate financiară)
  • Să fie achitate toate facturile față de Asociația Aberdeen Angus Romania

 

Atenție!! Vă rugăm să completați toate informațiile solicitate și să treceți efectivul de animale corect, de asemenea să completați toate rubriciile din tabelul aferent acestui document, deoarece aceste efective se vor verifica în “BIDAA – Baza Informatică de Date Aberdeen Angus” , iar în cazul în care se constată diferențe fermierul nu va putea beneficia de SCZ ( Sprijinul Cuplat pentru Zootehnie) și nici nu va fi depus pe deconturile de la A.P.I.A., achitând facturile aferente anului 2019 pentru serviciile de C.O.P și R.G. integral.