Carnea de Angus produsă în Transilvania, apreciată la cel mai mare eveniment culinar din România

 

În weekendul 10-11 septembrie Asociația Culturală Euro-Est Alternative a organizat în Cluj Napoca la Polus Center show-ul culinar World Masters of Grill, show despre care se spune că este cel mai mare eveniment culinar din România.

 

În cadrul evenimentului au concurat bucătari din România, Ungaria, Coreea de Sud, Italia, Israel, Serbia și Canada care au preparat specialități pregătite pe grătar din carne de vită, porc, pasăre și pește.

 

Acest spectacol culinar a fost destinat tuturor pasionaților de grătare iar gazda evenimentului a fost cel mai renumit specialist al grătarelor, Chef Robert Rainford.

 

La categoria vită bucătarii au preparat carne de vită de calitate din rasa Angus, carne provenită de la bovine fătate și crescute pe pășunile din România și furnizată de către un fermier crescător de bovine din această rasă, membru al Asociației Aberdeen Angus Romania.

 

Preparatele din carnea provenită de la bovinele din rasa Angus au fost printre cele mai apreciate specialități ale evenimentului și pe gustul juraților și a tuturor spectatorilor care au avut ocazia să le deguste. Prin aceste aprecieri se dovedește faptul că și în România se poate produce carne de vită de calitate superioară și se încurajează consumul de carne cu proveniență românească.

 

img_5913 img_6038 img_6164 img_6254 img_6265img_5945