Concurs AAARO în cadrul evenimentului Agraria din 22.04.16 – Participă și tu!

GHICEȘTE cu cea mai mare exactitate greutatea taurului Angus, pe nume „Varis” care va trece pe cântar. Găsește taurul în cortul de bovine de carne la Agraria.

Dacă ghicești greutatea taurului, primești un premiu surpriză oferit de partenerul nostru Angus Group.

Completează cuponul acesta și lasă-l la standul Asociației E170 din cadrul târgului.

Regulamentul concursului:

Concursul „Ghicește greutatea taurului Angus” este organizat de Asociația Aberdeen Angus Romania și constă în evaluarea corectă, din punct de vedere a greutății a unui taur din rasa Angus, finisat pentru abatorizare.

Câștigătorul concursului este persoana care ghicește greutatea exactă sau valoarea cea mai apropriată de greutate a taurului. Taurul se va putea vedea în vederea aprecierii în cortul de bovine de carne în cadrul târgului Agraria, Jucu, Cluj-Napoca, din data de 21.04. până în data de 22.04.

Concursul se va finaliza odată cu cântărirea taurului, această cântărire având loc în data de 22.04. aproximativ la ora 12:30. Acest cupon de concurs trebuie predat cel târziu până în data de 22.04.2016 ora 11:00 echipei Asociației, la standul nostru din cadrul târgului.

Din momentul în care s-a încheiat strângerea cupoanelor de participare, echipa AAARO va analiza cine este câștigătorul iar anunțarea acestuia se va face în cadrul târgului.

În cazul în care vor fi mai mulți participanți care au ghicit greutatea taurului va avea loc o tragere la sorți pentru determinarea câștigătorului. Pentru mai multe întrebări legate de regulamentul concursului și desfășurarea acestui sunați la: 0735/400078.