COP se va efectua de luna aceasta pe 2 rute concomitent

Așa cum v-a obișnuit Asociația Aberdeen Angus Romania este în continuă dezvoltare iar Controlul Oficial al Performanțelor se efectuează cu aceiași seriozitate și constanță de care s-a dat dovadă și anii trecuți.

 

La întocmirea graficului de control s-a observat că nu se mai poate acoperi tot teritoriul țării cu o singură mașină și un singur cântar datorită creșterii față de anul anterior a numă rului de ferme și a efectivului de animale înscrise în COP. Pentru a putea realiza COP-ul în cele mai bune condiții și pentru o eficiență sporită, anul acesta Asociația a mai achiziționat încă o mașină de teren și o remorcă cu cântar. Așadar, au fost stabilite câte 2 trasee săptămânal pentru  a se putea efectua cântăririle la timp în toate fermele cuprinse în Control.

 

Conform programului, începand cu această săptămână cu ambele ansamble compuse din mașină și cântar se efectuează cântăririle în fermele din țară.

 

De la sfarșitul lunii martie pâna la jumatatea anului s-au efectuat cântăriri în 90 de ferme în care s-au cântărit peste 3000 de bovine.

 

IMG-20160726-WA0011 IMG-20160726-WA0005 IMG-20160726-WA0003