IMPORTANT! Efectiv actualizat în BIDAA

Stimați fermieri,

Vă aducem la cunoștință importanța transmiterii anexelor specifice privind situația efectivelor din fermele dumneavoastră aferente semestrului IV 2023 (conform contractelor de colaborare cu Asociația, obligația dumneavoastră era să transmiteți aceste documente până la data de 10.01.2024 pentru trimestrul IV-2023), prin cele două variante disponibile, respectiv înregistrarea direct în softul informatic B.I.D.A.A. sau completate și scanate.


În urma discuțiilor avute cu reprezentanții Consiliului Director, se va deroga acest termen pentru o nouă dată limită, respectiv 15.02.2024, astfel încât toate exploatațiile să fie cu efectivul de animale actualizat la zi.
De asemenea pentru cei care au animale în plus pe facturile eliberate la început anului pentru că nu și-au actualizat efectivul din B.I.D.A.A. se vor face recomparări ale efectivelor și se vor modifica facturile cu efectivele de animale existente la momentul actual.


Având în vedere perioadele următoare ce presupun atât începerea graficului de C.P.P.C., eliberarea adeverințelor specifice pentru sprijinul acordat crescătorilor de bovine de carne în contextul crizei provocate de războiul din Ucraina cât și celei pentru S.C.Z., avem rugămintea să verificați efectivul total înregistrat în B.I.D.A.A. conform anexelor transmise de către dumneavoastră și să îl comparați cu cel existent la momentul actual în fermă.

Vă mulțumim pentru înțelegere!