Industria Carnii va invita la congresul INDUSTRIA CARNII „VIITORUL industriei carnii… ASTAZI”

Industria Carnii va invita in perioada 14 – 15 aprilie 2016  vom organiza la Rin Grand Hotel din Bucuresti a V a editie a CONGRES-ului INDUSTRIA CARNII „VIITORUL industriei carnii… ASTAZI” eveniment care va reuni specialistii din industria carnii si zootehnie, atat din Romania, cat si din strainatate.

Cei mai importanti speakeri vor dezbate teme de actualitate privind evolutia industriei carnii si zootehniei in contextul noului PAC 2014 – 2020, accesarea de fonduri europene, taxa pe ambalare, expansiunea ready meal si private label, nisarea pe carne bio, halal, kosher noi oportunitati de crestere, optimizarea proceselor de productie, inovatie in avanpremiera IFFA, previziuni 2016, piete de export, retail.

Ne vom bucura de prezenta invitatului nostru special – domnul Renee Maillard – Presedinte Belgian Meat Office, care ne va impartasi din experienta producatorilor de carne belgieni cu privire la calitate, export si rentabilitate, previziuni privind productia si consumul de carne pana in 2020, preturi si evolutia pietei.

SPEAKERI CONFIRMATI:

Lista in curs de actualizare si cu alti speakeri cu care suntem in discutii:

– Achim Irimescu – Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

– Nini Sapunaru – Presedinte Comisia de Agricultura – Camera Deputatilor

– Renee Maillard – Presedinte Belgian Meat Office

– Radu Timiş – Preşedinte ARC  si General Manager Cris-Tim

– Sorin Minea – Preşedinte Romalimenta

– Ioan Ladosi – Preşedinte APCPR

– Ilie Van – Preşedinte UCPR

– Marian Cuzdrioreanu – Preşedinte RO-FISH

– Mary Pană – Preşedinte ACEBOP 

– Emil Dumitru – Preşedinte Federaţia ProAgro
– Marcel Olteanu – Presedinte Asociatia Aberdeen Angus din Romania
– Aurelian Florea – Vicepreşedinte Asociaţia Aberdeen Angus din România

– Calin Musca – Director General Pork Prod
– Stefan Padure – Presedinte APAR

– Andrei RADU – Director General ROMCARBON SA

– Ingrid Lambru – Mercury Reserch

– Iulian Stancu – KARPATEN MEAT

TEME DE DISCUTIE:

  • Care sunt sansele Romaniei sa urce in topul exportatorilor de carne si preparate?
  • Cum arata industria carnii dupa reducerea TVA -ului la alimente?
  • Ce subventii mai ajuta crescatorii de animale sa supravietuiasca in 2016?
  • Cum aducem fondurile europene mai aproape de producatorii de carne?
  • Cum redresam o industrie ingenunchiata de taxa pentru ambalaje?
  • Cat de important este parteneriatul AGRICULTURA – ZOOTEHNIE – INDUSTRIE?
  • Sustinerea exporturilor de produse agricole romanesti prin intermediul unui mecanism efficient
  • O nouă abordare a pieţei  din România ready  meals, ready to cook, private la­bel, halal, kosher, carne şi preparate bio
  • Igienă şi siguranţă alimentară, certificări, consultanţă, optimizarea pro­ceselor de producţie şi vânzare, tendinţe de piaţă şi eficientizarea prin tehnologii inovative.
  • Criza fara precedent din sectorul carnii de porc, zeci de fermieri in pragul falimentului.
  • Situatia exportului de bovine si ovine către ţările arabe si rezolvarea problemei tranzitarii Turciei.
  • ROMANIA – cel mai important furnizor de carne de vita de calitate pentru intreaga Europa.
  • Masuri suplimentare de sprijinire a pieţei, în contextual prabusirii preturilor pe fondul embargoului rusesc şi a ofertei excedentare din piaţă.

Pe acest link gasiti mai multe informatii despre posibilitatea de participare si Programul actualizat al evenimentului.

Va asteptam cu drag alaturi de noi, la evenimentul anului pentru industria carnii si zootehnie.

Pentru mai multe detalii puteti sa ii contactati direct pe organizatori:
Dorinel NICULAE
INDUSTRIA CARNII .RO

Mobil: +4 0728.086.130 | Tel/Fax: +4 021. 450.50. 64
office@industriacarnii.ro |  www.industriacarnii.ro
Sos. Berceni nr 96, et 2 ap 7 I Bucuresti |  Romania