Invitație World Angus Forum – Scoția

Ne bucurăm să vă anunțăm că în 2017 Forumul Mondial de Angus (World Angus Forum) va avea loc în Marea Britanie, țara de origine a rasei Aberdeen Angus. World Angus Forum este cel mai important eveniment pentru crescătorii de bovine Angus la nivel mondial și are loc odată la 4 ani, oferind o platformă pentru schimbul de informații privind genetica rasei Aberdeen Angus, obiectivele de reproducție la nivel mondial și, de asemenea, acționează ca un forum pentru implicarea și conectarea tuturor crescătorilor de bovine Angus din întreaga lume pentru a ne deschide noi perspective în viitor. În cadrul acestui forum participă mulți crescători de Angus, fermieri și companii asociate din întreaga lume, pentru a asculta vorbitori de renume, pentru a-și împărtăși cunoștințele, expertiza, experiența și a-și crea conexiuni și parteneri, precum și noi oportunități de afacere.

Pentru că acest eveniment are loc doar o data la 4 ani și după 20 de ani acest forum se organizează din nou în Scoția, Asociația Aberdeen Angus Romania susține inițiativa unui membru de a organiza un grup care va participa la acest eveniment – grupul crescătorilor de Angus din România.

Considerăm că România este și va deveni în Europa una din cele mai importante țări de producție de bovine de carne din rasa Angus.  Din 2013 de la înființarea Asociației până în prezent efectivul Angus din România a crescut de peste 4 ori. Această dezvoltare împreună cu potențialul mare de pășunat pe care îl deține țara noastră –crescătorii de Angus din România pot deveni în scurt timp furnizori de Angus pt Europa și nu numai.

În acest sens considerăm acest eveniment foarte important pentru toți crescătorii de Angus. Organizarea grupului din România este limitată la 50 de locuri, un autocar și se desfășoară pe parcursul unei săptămâni din 21.06. – 27.06. 2017. În aceste 6 zile vor avea loc vizite la diverse ferme din Scoția, Steak-house-uri, distilerii whiskey și bineînțeles evenimentul propriu-zis cu tot programul acestuia. Mai multe detalii despre World Angus Forum găsiți: https://worldangusforum2017.com.

Detalii despre programul pentru grupul din România și despre costuri găsiți pe acest link.

Programul World Angus Forum – Scoția.

Ocuparea locurilor se va face în ordinea înregistrării.

Dacă doriți să participați sau doriți să aflați mai multe detalii vă rugăm să ne contacatați telefonic sau pe mail.

Aberdeen Angus folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea acestora.

Află mai multe